Je kan een Vaatwasser kopen in één van onze winkels of online through de site. Daarnaast kan je dankzij onze free Click&Collect administration een Vaatwasser online bestellen en afhalen in een winkel. Trama center zijn verschillende betalingsmogelijkheden mogelijk, zo is er voor iedereen een aangepaste oplossing Vaatwasser .

Een Vaatwasser online kopen through web en betalen kan operation volgende manieren:

* Vaatwasser aankopen through rechtstreekse betaling (in streng beveiligde omgeving) met de volgende betaalkaarten/Visas: VISA – MASTERCARD – AMERICAN EXPRESS by means of internetbankieren: Belfius Direct Net, KBC Online, ING Homepay, CBC Online

* Vaatwasser betalen through klassieke overschrijving operation ons rekeningnummer 432-401-0042-11 (niet mogelijk bij Click&Collect). In dit geval wordt de Vaatwasser gedurende 5 dagen gereserveerd, in afwachting van betaling.

Bij een reservatie van een Vaatwasser through “Click&Collect” kan je horses by means of een rechtstreekse betaling een voorschot betalen. Hierna krijg je een bevestigingsmail of sms waarmee je in de winkel van je keuze terecht kan.

Natuurlijk kan je ook in elke Vanden Borre vestiging terecht voor de aankoop van een Vaatwasser. Zoek een winkel in je buurt.

Scraper een vaatwasser kiezen ?

Het juiste type vaatwasser kiezen

Emergency room bestaan 3 sorts losstaande vaatwassers, naargelang de ruimte waarover je beschikt en de capaciteit bite the dust je nodig hebt.

Standaard vaatwassers(60 cm breed): 12 child 14 bestekken;

Smalle vaatwassers (45 cm breed): met hun 9 child 10 bestekken en zijn praktische formaat is deze impeccable voor kleine keukens en gezinnen van minder dan 4 personen;

Smaller than expected vaatwassers: wordt niet operation de grond geplaatst maar operation uw werkblad of eventueel een tafelkoelkast.

En als je over een ingerichte keuken beschikt? In dat geval opteer je best voor een ingebouwd model. Ontdek hier tool je ingebouwde vaatwasser kiest!

Tool worden mijn bestekken opgeborgen?

Vele vaatwassers zijn uitgerust met een bestekmandje. Maar er zijn ook vaatwassers met een besteklade. Het voordeel? Je bespaart plaats in het onderste rek om nog meer borden af te wassen. Bovendien zijn je bestekken al gesorteerd in de fill. Het middelste gedeelte van de replenish is over het algemeen holler voor pollepels of dikker keukengerei dan bestekken.

bloc2_lavevaisselletips.jpg :

Stil

Hoor je iets? Neen. En toch, terwijl je koffie schenkt aan je vrienden is de vaatwasser al volop aan de posse. En ja, dankzij de uitstekende geluidsisolatie van bepaalde modellen worden ze ultra-stil. Vanaf 50 dB moet je de deur van je keuken sluiten. Van 44 child 49 dB kan je vaatwasser aanzetten nagenoeg wanneer je maar wil. Bij minder dan 44 dB hoor je nog slechts wat geruis. Heb je een open keuken? Dan raden wij je een stil model aan van minder dan 44 dB.

Goed om weten: 3 decibel minder betekent de helft minder lawaai.

bloc3_lavevaisselletips.jpg :

De juiste programma’s kiezen

Sommige vaatwassers zijn voorzien van specifieke programma’s om je het leven gemakkelijker te maken.

Met een automatisch programma hoef je geen zorgen meer te maken. Dankzij sensoren past de vaatwasser het programma aan de mate dat de vaat vuil is en aan de hoeveelheid van de te reinigen vaat. Onberispelijk resultaat gegarandeerd!

Geen zin om te wachten child de vaatwasser volledig vol zit om fix aan te zetten? Kies een model dat uitgerust is met het programma halfvol. De afwastijd wordt verkort en de hoeveelheid water wordt aangepast aan de hoeveelheid vaat pass on moet gereinigd worden.

Met betrekking child zeer vuile kommen en borden zijn sommige vaatwassers voorzien van een intensieve zone in de onderste mand. Eens geactiveerd verhoogt zij de druk om het hardnekkige vuil te verwijderen. Maak je geen zorgen: de druk in de bovenste mand verandert niet en de sensitive vaat wordt nog horses met zachtheid gereinigd.

Dringend propere vaat nodig? De Turbo-functie helpt je uit de nood. Wanneer je bite the dust activeert wordt de vaat bij een iets hogere temperatuur afgewassen, met ietsje meer water maar veel sneller.

bloc4_lavevaisselletips.jpg :

En voor een echt droge vaat?

Nooit meer je vaat afdrogen na het programma: kies voor een technologie of een functie bite the dust je een administrator droge vaat garandeert.

De Zeolith-technologie: zeoliet is een mineraal dat warmte verspreidt wanneer het vocht opneemt. Zo verkrijg je een nog beter droogresultaat zonder meer energie te verbruiken. Het drogen met zeoliet werkt even goed bij normale vaat als bij plastic. En het herstelt zich automatisch bij de volgende afwasbeurt.

Het turbo-droogsysteem: je vaatwasser is uitgerust met een ventilatiesysteem dat het drogen aanzienlijk verbetert.

De Extradroge functie: dankzij een hogere temperatuur tijdens het spoelen en een langere droogfase drogen je vaat of plastic potjes beter.

Automatische opening operation het einde van de cyclus: dankzij deze optie verdampt de resterende vochtigheid en droogt je vaat operation natuurlijke wijze. Zelfs de plastic dekseltjes en potjes zijn droog. Let wel operation voor de werkbladen in laminaat: entryway de vochtigheid kunnen bite the dust beschadigd raken.

bloc5_lavevaisselletips.jpg :

Moduleerbaar volgens je behoeften

Natuurlijk zijn alle borden niet even groot. Het ordelijk schikken van je vaat kan je dus ook het leven eenvoudiger maken.

Met een bovenste mand pass on in de hoogte verstelbaar is, plaats je de mand gemakkelijker wat ale of wat hoger om je vaat operation te bergen zoals je dat wenst.

De manden met inklapbare bordenrekken(in de onderste of bovenste mand) hebben het voordeel dat de pennen inklapbaar zijn. Resultaat: ze raken niet verwrongen of gebroken in de circle der tijd.

Andere modellen beschikken zelfs over een binnenverlichting. Handig om goed te zien waar je vaat opbergt… of om het resultaat te bewonderen na elke afwasbeurt ;- )

Leave a Comment on Vaatwasser – Afwasmachine kopen – Vanden Borre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *